My Fantastic Park – Играйте безплатно сега!

Уеб базирани игри - upjers.com

My Fantastic Park – Забавната симулационна игра

Тази уеб базирана игра ви предлага чисто симулационно игрово забавление. Става въпрос за приятната уеб базирана игра My Fantastic Park. Тук, ще заемете ролята на парк управител и ще развиете свой собствен увеселителен парк стъпка по стъпка - изцяло според своите собствени идеи. Усетете забавната уеб базирана парк игра и играйте безплатно! Можете да започнете само с няколко натискания на мишката.


My Fantastic Park

Уеб базирано игрово забавление

My Fantastic Park предлага чисто уеб базирано игрово забавление. Регистрирайте се сега, играйте и отворете свой собствен тематичен парк.

симулационните игри

Насладете се на множеството възможности на симулационните игри. Тук можете да планирате и украсите парк изцяло според своите идеи.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Младите посетители обичам My Fantastic Park

Историята зад My Fantastic Park

Оформете историята на My Fantastic Park както желаете. Все пак, като амбициозен парк директор, вие определяте съдбата на своя увеселителен парк в My Fantastic Park. Ще строите атракции, возила и сгради за забавление и отдих като будката за хвърляне, блъскащите колички или изключителните коли за возило, и ще привличате повече и повече посетители в своя увеселителен парк. Потопете се в един удивителен игрови свят и играйте безплатно сега в My Fantastic Park.

My Fantastic Park – Играйте заедно!

За да можете да играете My Fantastic Park, трябва само две условия да са спазени: нужен ви е компютър с интернет и валиден е-майл адрес, за да можете да се регистрирате безплатно. Ако тези условия са спазени, можете да се регистрирате само с няколко натискания. Щом завършите въведението в играта, наръчника, в който ще научите най-важните функции и опции в тази уеб базирана игра, ще можете да играете без проблеми. Разучете изключителната увеселителна парк игра и усетете чисто симулационно игрово забавление директно в своя браузър. Играйте заедно безплатно в My Fantastic Park.

Screenshot 4
Screenshot 5

Безплатни за игра: Игри създадени от Upjers

Създателя на игри Upjers, разположен в Бамберг развива и публикува безплатни за игра уеб базирани игри от 2006. До днес, милиони играчи по цял свят се наслаждават на многостранните онлайн игри. Жанрът варира от ролеви игри, до игри с любопитни факти и симулативни игри.

Форум - My Fantastic Park