My Fantastic Park – Играй заедно!

Уеб базирани игри - upjers.com

My Fantastic Park – My Park

Тук можеш да вземеш свой собствен My Fantastic Park-увеселителен парк. В уеб базираната игра My Fantastic Park, ще построиш свой собствен увеселителен парк, който ще екипираш с купища атракции и возила. Без нужда от споменаване, ще започнеш с по-малки атракции. Първата атракция в парка е будката за хвърляне, която ще ти помогне да удивиш посетителите и да спечелиш първите си парк-долари.


My Fantastic Park

Безплатно игрово забавление

Купища безплатно игрово забавление! Уеб базираната игра My Fantastic Park ти позволява да построиш свой собствен цветен увеселителен парк

My Park и неговите опции

Разнообразните опции в My Fantastic Park ти предлагат страхотни игрови опции с всяко ново ниво, което достигнеш, правят тази уеб базирана игра много специална.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Младите посетители обичам My Fantastic Park

Историята на играта

Това е моят парк! В тази цветна парк игра, ти си управителят - и ти решаваш как ще изглежда твоя парк, както и как ще бъде разположен. Ти ще определяш къде да се поставят украшения и возила, както и колко от тях искаш да построиш и кои атракции ще искаш да разшириш. My Fantastic Park предлага необикновено игрово забавление в уникално уеб базирано игрово развитие. Опитайте My Park Game играйте безплатно сега.

MyPark – Разнообразие от опции

Разнообразие от различни атракции, страхотни возила, красиво създадени графики, интуитивен контрол, както и много удобен начин на игра - уеб базираната игра My Fantastic Park ти предлага всичко това, и още много. За да играеш тази уникална уеб базирана игра се нуждаеш само от компютър с интернет връзка и валиден е-майл адрес. Ако тези условия са изпълнени, ти трябва просто да се регистрираш, да създадеш безплатен акаунт и да играеш незабавно. Наръчникът, въведението в играта, ще те научи на най-важните функции. След това ще можеш да играеш и сам. Започни на My Park сега и усети едно наистина изключително игрово преживяване.

Screenshot 4
Screenshot 5

Безплатни-за-игра: Игри създадени от upjers

Започнал като проект през свободното време, доставчикът на игри upjers се е превърнал в много успешна компания. Германската компания upjers доставя уеб базирани игри от 2006 г. насам. Те са цветни онлайн игри, които могат да се играят напълно безплатно. Една от тези игри е Моят Парк игра My Fantastic Park.

Форум - My Fantastic Park