My Fantastic Park – Управлявай свой собствен увеселителен парк!

Уеб базирани игри - upjers.com

My Fantastic Park – Забавление в игра с влакчета

Чисто игрово забавление с влакчета: уеб базираната игра My Fantastic Park ви позволява да управлявате свой собствен оазис на отдиха. Тук се грижиш за свой собствен увеселителен парк като поставяш атракции, возила, будки за хапване и сода, и украсяваш земите на парка си с украшения. Колкото по-красиви са земите на парка, толкова по-голям брой посетители ще привлечеш. Така ще увеличиш и доходите си от парк-долари.


My Fantastic Park

Стани парк директор

Веднага щом приключиш наръчника, ще си готов да опиташ забавлението и вълнуващата игра с влакчета. Докажи своите игрови умения!

Игри с влакчета

My Fantastic Park предлага множество различни опции и възможности. Открийте My Fantastic Park и играйте безплатно!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Младите посетители обичам My Fantastic Park

Ентусиазирайте публиката си

Елате и открийте My Fantastic Park! Изпълнете исканията на посетителите в своя парк и спечелете безценни точки и парк-долари в процеса. Колкото по-добре изпълнявате желанията на посетителите, толкова по-добър ще е парка ви. Мъже, жени, деца и възрастни граждани очакват различни возила и атракции. Внимателното планиране ще ви позволи стъпка по стъпка да създадете оазисът на спокойствието, за който мечтаят вашите посетители.

Възможностите на играта с влакчета

Игрите с влакчета като My Fantastic Park предлагат много забавна обстановка. Уеб базираната игра ви позволява да заемете ролята на парк управител и да развиете свой собствен увеселителен парк. За да направите това, разполагате с голямо разнообразие от различни възможности и опции под ръка. Постройте необикновени атракции и возила - от старата будка за хвърляне до футуристичната совалка. Ще се нуждаете от ресурси като материал, технология, идеи и природа, те са важна част от играта и ще ви трябват, за да построите нови возила и атракции.

Screenshot 4
Screenshot 5

Безплатни за игра: Игри създадени от Upjers

Те могат да се играят без сваляне или инсталация. Базираната в Бамберг компания Upjers създава уеб базирани игри от 2006. Всеки може да се регистрира и да играе безплатно. Единствените изисквания са компютър с интернет връзка, както и валиден е-майл адрес.

Форум - My Fantastic Park