My Fantastic Park – Играй онлайн

Уеб базирани игри - upjers.com

My Fantastic Park – Фантастичната парк игра

Тази фантастична парк игра е наистина уникална. В забавната уеб базирана игра My Fantastic Park, ти ще построиш свой собствен увеселителен парк. Като амбициозен управител, ти разбира се ще искаш да планираш и подредиш своите земи възможно най-добре. За да направиш това, имаме разнообразие от страхотни възможности и игрови опции под ръка, и можеш например да построиш безброй атракции и возила.


My Fantastic Park

Безплатно уеб игрово забавление

Фантастичният парк ти предлага безплатно уеб базирано игрово забавление. Онлайн играта My Fantastic Park може да се играе напълно безплатно.

Опциите на фантастичния парк

Фантастичната парк игра ти предлага много страхотни опции и игрови функции. Удивете своите посетители с разнообразие от забавни возила.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Младите посетители обичам My Fantastic Park

Историята на Fantastic-Park

Ти си този, който ще определи как ще изглежда твоят фантастичен парк. Колкото повече напредваш в тази игра, толкова повече игрови опции ще имаш под ръка. Открий множество възможности, който ти предлага тази уникална уеб базирана игра и играй безплатно сега. Всичко, от което се нуждаеш е компютър с интернет връзка, валиден е-майл адрес и си готов. След бърз наръчник, можеш да започнеш да играеш незабавно в My Fantastic-Park.

Разнообразие от различни функции

Фантастичната парк игра ти предлага множество забавни функции. Сформирай виртуални приятелства с други играчи, премахни скали и дънери от земите на парка и събери ценни ресурси. Защото, за да построиш атракции се нуждаеш от ресурсите материал, технология, идеи и природа. Заемете ролята на парк управител и постройте своята първа атракция, будка за хвърляне. От там нататък, ще се изкачвате малко по-малко до върха на My Fantastic-Park. Колкото по-високо е нивото, толкова повече печалба от парк-долари ще имате, които в замяна ще можете да инвестирате в закупуване на нови предмети. Играйте безплатно във фантастичния парк сега.

Screenshot 4
Screenshot 5

Онлайн безплатно: upjers-игри

Те могат да се играят безплатно, без сваляне или инсталация. От 2006, Германската компания upjers разработва и публикува безплатни уеб базирани игри за малки и големи. Тези онлайн игри могат да се играят удобно в уеб браузър. Тяхното съдържание е от фантастичен парк до ролеви игри.

Форум - My Fantastic Park